Les millors fotografies de les Festes Patronals de Petrer al Forn Cultural

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Dissabte que ve 14 de setembre s’inaugura l’exposició fotogràfica del concurs FotoFesta 2018 al Forn Cultural.

El dissabte 14 de setembre, a les 18.30 hores, al Forn Cultural de Petrer, tindrà lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica del concurs FotoFesta 2018.

L’exposició estarà oberta fins al diumenge 13 d’octubre, i es podrà visitar de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30 hores. A més de les fotografies guanyadores en les dues seccions de “Festes Patronals” i “Carasses”, en la mostra també s’exposen aquelles fotografies premiades amb un accèssit. L’exposició compta amb un total de 31 fotografies.

El regidor de l’àrea ha volgut agrair la col·laboració del Grup fotográfic de Petrer per “la seua imprescindible labor en la realització d’aquesta nova edició de FotoFesta”. Portillo també ha animat a fotògrafs professionals i amateurs i a qualsevol persona que ho desitge a, una vegada finalitzades les Festes Patronals, presentar les seues fotografies per a la 11a edició del concurs, la data límit de presentació de la qual serà el 28 de febrer de 2020.

Fotografia de Sergio Tovar Moya, 1r premi categoria “Festes” del X CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL DE FESTES PATRONALS DE PETRER 2018