A poques hores del començament dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, les famílies dels tres Olímpics petrerins, Paula Arcos, José Ignacio Prades i Gedeón Guardiola, de la mà de l’Ajuntament de Petrer, s’han unit per a enviar un missatge d’ànim i bones vibracions als esportistes.

Serà demà, dissabte 24 de juliol, a les 09.15 del matí (hora espanyola), quan Gedeón Guardiola s’estrene en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, en un partit que enfrontarà la selecció espanyola contra el combinat d’Alemanya.

El diumenge 25 de juliol, a les 12.30 (hora espanyola), serà el torn de les Guerreres, la selecció espanyola d’handbol femení de la qual forma part Paula Arcos i que té a José Ignacio Prades com a entrenador.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha expressat que “en els pròxims dies, tot Petrer estarem pendents de la televisió per a vore els nostres esportistes locals en les Olimpíades”, subratllant que “estic segura que, amb la bona energia de la nostra ciutat, serem capaces de fer-los arribar bones vibracions”.

Des de la setmana passada, el balcó de l’Ajuntament de Petrer està presidit per una pancarta amb la imatge de Gedeón Guardiola, Paula Arcos i José Ignacio Prades i el lema “Olímpics i Universals. Orgull de Petrer”, acte que va comptar amb la presència de les famílies dels esportistes.

WordPress Video Lightbox Plugin