L’empresa que promou una mitjana superfície comercial en Felip V demana ampliar la construcció amb una segona planta

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El ple de l’Ajuntament de Petrer ha aprovat la sol·licitud de l’empresa que promou la construcció d’una mitjana superfície comercial d’alimentació a l’avinguda Felip V per a ampliar la construcció en 218 m² en primera planta, a més dels 2.000 m² que ocuparà la superfície destinada a vendes i magatzem de la planta baixa i un soterrani per a l’aparcament de vehicles.

Es tracta d’un projecte al solar que ara ocupa una antiga fàbrica de calçat, sense activitat des de fa més de dues dècades i amb una imatge d’abandó, que va ser presentat fa uns mesos pel regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, i en el qual es porta treballant des de l’Ajuntament des de fa mesos.

Es tracta, com ha explicat Portillo del “conveni urbanístic més important de l’última dècada”, i tindrà un important impacte a l’illa sobre la qual s’actuarà entre els carrers Pintor Zurbarán, Pintor Sorolla, Elx i avinguda Felip V.

Els promotors de la iniciativa construiran una superfície de 2.000 m² en planta baixa dedicada a l’activitat comercial, 218 m² en la primera planta per a zona de vestidors i administració, i un soterrani pròxim també als 2.000 m² dedicat a l’aparcament de vehicles.

El ple ja va aprovar la venda de la part de terrenys que és de titularitat municipal (un poc més de 500 m²), així com el conveni inicial i el canvi d’ús del sòl d’industrial a terciari/comercial.

L’empresa que promou aquesta actuació haurà de realitzar una sèrie de millores en l’entorn, com el retrocés de voreres, la construcció de dos nous trams del bulevard central fins a connectar amb la rotonda de la Canal, i la construcció d’una nova rotonda tematitzada en la intersecció de les avingudes Felip V amb Elda.