Es tracta de cinc tallers que seran impartits per la psicòloga Raquel Jiménez.

Hui s’ha presentat un cicle de tallers que l’associació de Diabètics d’Elda i Comarca ha organitzat sota el títol “Tu pots canviar la teua vida”, i en la qual col·labora l’Obra Social de Caixapetrer i els ajuntaments de Petrer i Elda.

Es tracta, tal com ha explicat el president de l’associació, Fernando de la Torre, d’un cicle que està dirigit al públic en general i que aborda qüestions que són molt interessants no sols per als qui pateixen la diabetis o qualsevol altra malaltia sinó “també per a qui travessa dificultats en l’àmbit social o laboral”.

Es tracta de cinc xarrades que impartirà la psicòloga Raquel Jiménez, els divendres a la vesprada durant dues hores entre aquest pròxim divendres, 21 de febrer, i el 3 d’abril, en diferents espais públics de Petrer i Elda.

La regidora de Participació Ciutadana, Juani Ochoa, ha indicat la importància que té per a l’Ajuntament el treball i la col·laboració amb els col·lectius i associacions; mentre que la vicepresidenta de l’Obra Social de Caixapetrer, Lola Pastor, ha dit que en l’entitat estan “gratament sorpresos” pel treball i les propostes presentades per l’associació de diabètics amb la qual col·laboren per primera vegada amb aquest cicle de xarrades.

No es requereix inscripció prèvia i estan obertes a tots els interessats.

CONFERÈNCIES:

1. “El poder de las emociones positivas”. 21 de febrer. Aula Caixapetrer. C/Sant Bartomeu, 2 (Petrer)

2. “Taller de Visualización Creativa”. 28 de febrer. Centre Social Clara Campoamor. C/Òscar Esplà, 6 (Petrer)

3. “Risoterapia”. 6 de març. Salons Princesa. C/ Jardins, 46 (Elda).

4. “Relajación y meditación”. 13 de març. Centre Cívic i Juvenil. Av. de Chapí, 36 (Elda)

5. “Felicidad y calidad de vida”. 3 d’abril. Centre polivalent Las 300. Av. Alfonos XXIII, 2. Barri Las Trescientas (Elda)

WordPress Video Lightbox Plugin