L’alcaldessa subratlla que “*Luvi suposarà un gran impacte per al desenvolupament social i econòmic de Petrer”

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Presentades les recreacions virtuals de com quedarà la zona, les obres de la qual començaran en les pròximes setmanes

 

L’alcaldessa, Irene Navarro, i el regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, han presentat aquest matí les recreacions virtuals del projecte de Luvi, que ja s’ha aprovat i les obres del qual de urbanizacion començaran en unes quantes setmanes, amb un pressupost superior a dos milions d’euros. 

Desenvolupar Luvi suposa culminar el model de ciutat centrat en el benestar de les veïnes i veïns de Petrer amb el qual està compromés este equip de Govern”, ha indicat l’alcaldessa, que ha recordat que 15.000 m² aproximadament són de sòl edificable (3.696 m² per a equipament públic), 1.800 m² en vials i 9.200 m² de zones verdes, i la construcció de cent noves vivendes.

La intervenció en aquesta zona suposa també des del punt de vista emocional “recuperar un espai emblemàtic en el qual va estar la fàbrica de calçat més important del municipi i la història del qual està lligada a la mateixa història de centenars de famílies la població”, ha assenyalat Irene Navarro. Amb este projecte “farem que Luvi torne a ser gran i important per a la vida social, però també econòmica i laboral”

L’alcaldessa ha recordat que, igual que en els centres comercials i en altres zones les mitjanes superfícies comercials d’alimentació servixen de tractor per a la implantació d’altres negocis. “Tenim un exemple clar al Campet”, ha indicat per a assenyalar a continuació que “igual ocorrerà en Luvi”. Eixe desenvolupament i activitat comercial comportarà una revitalització també social del municipi. 

A més, l’actuació suposarà un notable impacte sobre l’economia local que desenvoluparà l’empresa que portarà a terme el Pla Parcial, una vegada aprovat per totes les instàncies el programa d’acció integral, el projecte d’urbanització i l’adjudicació de la condició d’urbanitzador al propietari majoritari de sòl, Élite Aliquam, S.L.O., que invertirà entorn a dos milions i mig solo en la urbanització. Posteriorment la construcció de les edificacions suposarà una gran inversió en una zona “estratègica per al desenvolupament i el futur de Petrer”, ha conclòs la primera edil.