L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha mostrat la seua adhesió a la petició d’un fons específic de suport als ajuntaments pel Covid-19 que la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha aprovat recentment. Aquesta iniciativa es plantejarà a l’Executiu i als grups polítics del Congrés dels Diputats en el marc d’un bloc de propostes per a incloure en un Reial decret llei a aprovar abans que finalitze 2020.

Aquest fons que la FEMP vol que estiga dotat amb 3.000 milions per a tots els municipis del país suposarà, d’aprovar-se definitivament, una injecció de 2,2 milions d’euros per a Petrer si es manté el criteri expressat pel president d’aquesta entitat i alcalde de Vigo, Abel Caballero, que el repartiment es faça de manera proporcional al nombre d’habitants.

És una bona notícia per als municipis i nosaltres donarem suport a aquesta iniciativa i instarem que puga tirar avant perquè els ajuntaments disposem de més recursos amb els quals fer front a l’increment de despeses com a conseqüència de la pandèmia”, ha assenyalat l’alcaldessa qui ha indicat que partides municipals com Serveis Socials s’han incrementat notablement durant l’any. “La nostra prioritat són les persones i tenim recursos suficients en les partides destinades a ajudar a les famílies que ho necessiten però també és cert que el futur de la crisi és incert i, per tant, hem d’estar preparats”, ha conclòs la primera edil.

WordPress Video Lightbox Plugin