L’alcaldessa i els portaveus municipals demanen als propietaris que no esborren els murals del carrer Constitució

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’Ajuntament ha sol·licitat una nova reunió de la Comunitat de Propietaris abans de prendre una decisió definitiva sobre estes obres.

L’alcaldessa, Irene Navarro, i els portaveus de tots els grups municipals han signat un document conjunt en el qual sol·liciten a la comunitat de propietaris de l’edifici del carrer Constitució cantó amb Carreró de la Bassa que no esborre els murals de diversos artistes, realitzats l’any 2018 en el marc de la mostra d’artistes de carrer Artenbitrir.

Es troben en un bon estat de conservació, la qual cosa no genera la necessitat que siguen pintats o repintats”, argumenta l’escrit remés per totes les forces polítiques i l’alcaldessa i s’assenyala que “des que es van realitzar els murals aquests murs s’han mantingut nets i lliures d’actes vandàlics i de pintades, que era l’habitual amb anterioritat”.

En l’escrit es demana la convocatòria d’una reunió de la comunitat de propietaris, a la qual assistirà el mateix Ajuntament en la seua qualitat de copropietari, ja que el soterrani és un espai municipal on se situa el Mercat Central, i la façana, que és un element comú de l’edifici.

A més, també argumenta que els murals tenen valor artístic, al costat de la resta que s’han anat creant al llarg de les diferents edicions d’Artenbitrir i tots ells formen part d’una ruta turística que es realitza diferents dies de l’any i que compta sempre amb una gran acceptació.