L’alcaldessa firma amb els promotors el desenvolupament urbanístic de Luvi qualificant el conveni d’“històric”

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’Ajuntament constata molt d’interés pel desenvolupament de la zona tant en noves oportunitats laborals com en l’aspecte residencial amb el centenar de vivendes que està previst que es construïsquen

 

L’alcaldessa, Irene Navarro, i els responsables de l’empresa Élite Aliquam, S.L.O, promotora el projecte d’urbanització i propietària majoritària de sòl, han firmat el conveni perquè les obres puguen iniciar-se d’aquí uns mesos, quan s’aprove la reparcel·lació. 

Hui és un dia històric per a Petrer”, ha destacat l’alcaldessa després de la firma del conveni, i ha agraït el treball realitzat pels tècnics i el regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, que “han treballat de forma molt important perquè este projecte, tan anhelat per Petrer, poguera ser una realitat, i hui ho és”. 

Irene Navarro també ha destacat que el desenvolupament d’esta zona millorarà una de les entrades principals a la ciutat des de l’autovia i que “a ningú ens agrada la imatge que ara té”, i ha posat èmfasi en l’interés i la il·lusió que el projecte ha despertat. “Em consta que moltes persones s’estan interessant per les oportunitats laborals que oferirà el desenvolupament d’aquesta zona, així com la possibilitat residencial, ja que es construiran cent vivendes”. 

La urbanització de Luvi constarà de 15.000 m² aproximadament de sòl edificable (3.696 m² per a equipament públic), 1.800 m² en vials i 9.200 m² de zones verdes, i la construcció d’un centenar de vivendes.

Eixe centre de vida i de treball que durant moltes dècades va ser la fàbrica de Luvi el tornarem a recuperar amb este projecte modern i servirà de palanca per al desenvolupament de tota la zona centre i emblemàtica de Petrer”, ha indicat l’alcaldessa. 

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme confia que l’inici de les obres “siga el més ràpid possible per a començar com més prompte millor la urbanització d’esta zona”, i ha subratllat que “serà un bon acord per a Petrer, i per al futur de la ciutat”