Des d’aquest matí, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, s’ha convertit en la nova presidenta de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Vinalopó, substituint en el càrrec a l’exalcalde de Saix, Juanjo Herrero, qui ha ocupat el càrrec durant els dos últims anys i que durant l’última legislatura va compartir amb José María Espí.

Després del ple de constitució de la nova Mancomunitat, en el qual s’ha ratificat per unanimitat el nomenament d’Irene Navarro com a presidenta d’aquesta, gest que l’alcaldessa de Petrer ha agraït, Navarro ha subratllat que “s’ha fet molt de treball, però hi ha molt de treball per fer” i ha expressat la necessitat d’“asseure’ns les diferents poblacions” i el seu objectiu de continuar “estretint llaços entre els ajuntaments que integrem la Mancomunitat per a treballar de manera conjunta per a posar en marxa projectes que repercutisquen en el bé comú”.

Navarro també ha subratllat que “continuarem estudiant i valorant possibles nous servicis mancomunats per a aconseguir el bé del conjunt de les veïnes i veïns dels diferents municipis”, com ha sigut el servici de control de plagues, mancomunat en 2017. L’alcaldessa ha augurat una legislatura de “molts fruits”.

En el ple, a més de l’exalcalde de Saix i fins aquest matí president de la Mancomunitat, Juanjo Herrero, i l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, han estat els alcaldes d’Elda, Monòver i Saix, Rubén Alfaro, Alejandro García i Laura Estevan; i els regidors que actuen com a vocals titulars José Antonio Amat d’Elda, Emilio Martínez de Monòver, David Morcillo de Petrer i Ana María Bustos de Saix.

La Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Vinalopó està integrada pels municipis d’Elda, Monòver, Petrer i Saix i s’ocupa de gestionar diferents aspectes que afecten a tots els municipis. La presidència és rotativa cada quatre anys i en aquest mandat li correspon a Petrer. Actualment, la Mancomunitat gestiona servicis com el funcionament de la Depuradora, l’Alberg d’animals del Vinalopó, el Centre ocupacional El Molinet de Monòver, la Unitat de prevenció comunitària o el servici de vivendes tutelades.

WordPress Video Lightbox Plugin