Esta legislatura compta amb el regidor més jove de la història de la democràcia a Petrer i amb la primera dona regidora d’Esports

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha donat a conéixer una remodelació de delegacions en l’equip de govern després de l’entrada a la corporació municipal del regidor Harold Contreras, que assumix l’àrea de Medi Ambient. Contreras va estudiar una carrera d’enginyeria relacionada amb el medi natural.

Per la seua banda, Fernando Díaz deixa de portar Medi Ambient i assumix les àrees de Comerç, Consum i Mercats, que fins a la seua dimissió va exercir l’exedil Mari Carmen García; a més de mantenir les delegacions de Serveis Generals i Cementeri.

Un altre canvi és que l’edil de Sanitat, Juani Ochoa, deixa la Regidoria de Sanitat per a centrar-se en les de Participació Ciutadana, Pau i Solidaritat. L’àrea de Sanitat, que pràcticament des del començament de mandat ha tingut una gran càrrega de treball per la pandèmia, passa a les mans de Pablo Lizán, que se suma així a la seua responsabilitat al capdavant de Policia Local i Seguretat Ciutadana.

L’alcaldessa que ahir va informar dels decrets amb els nous nomenament en el ple celebrat per la corporació municipal, va agrair el treball realitzat per Juani Ochoa al capdavant de Sanitat “en un temps que ha sigut molt complex i que ha comportat una gran càrrega de treball”, així com a l’edil Fernando Díaz, que també deixa l’àrea de Medi Ambient.

Els vostres èxits seran els èxits de Petrer”, va dir en referència als regidors que han assumit noves delegacions.