Un total de 14 cursos de formació componen la nova programació proposada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic.

El regidor de desenvolupament econòmic, David Morcillo, i les tècniques de desenvolupament local, Sol Giménez i Carmen Micó, han presentat aquest matí la nova programació dels cursos de formació Actua 20/30.

La programació, que ja ha començat amb el “Curs de Manipulador d’Aliments i Al·lergògens Alimentaris” aquest mes de març i que finalitzarà al desembre amb el “Curs de Prevenció de Riscos Laborals”, compta amb un total de 14 cursos de formació.

Enguany “hem intentat, aprofitant que estem desenvolupant el pla de futur Actua 20/30, i sent coherents, incloure formació amb vista al futur. Hi ha una sèrie de cursos més convencionals, que són els que la gent demanda, però també hem intentat introduir alguns cursos nous, sobretot, d’indústries creatives i metodologies per a crear projectes més àgils”.

Una gran part dels cursos més creatius que s’ofereixen seran impartits per participants de les anteriors edicions de la iniciativa Petreremprén, aprofitant “el planter que tenim de persones i projectes innovadors, per a nodrir-nos d’ells i que nodrisquen a la resta de la població”. Un dels cursos més creatius és el de “Creació de motles per a copiar i modificar objectes” impartit per Raúl Rodríguez.

Les inscripcions als cursos i la informació estan disponible en la pàgina web www.petreremprende.es.

WordPress Video Lightbox Plugin