L’Ajuntament de Petrer rebrà prop de 1,9 milions d’euros del Pla Edificant per a la millora i reforma de l’Institut Paco Mollà

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les obres es duran a terme en l’estiu de 2020 per a no entorpir el desenvolupament del curs escolar

Després que fa a penes unes setmanes començaren les obres de millora del col·legi públic Reina Sofia a través dels fons del Pla Edificant, hui l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i la regidora d’Educació, Sabina Sendra, han anunciat la inversió del Pla Edificant en l’Institut Paco Mollà.

La quantitat total aprovada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport amb càrrec al Pla Edificant ascendeix a 1.868.407,95 euros, dels quals 47.926,68 s’han consignat per a aquest 2019 per a la redacció del projecte i 1.820.481,27 euros per a 2020, quan s’ha previst la realització de les obres de reforma i millora del centre educatiu.

L’edil d’Educació ha indicat que les obres “consistiran en la rehabilitació i reforma de paviments, fusteria i espais exteriors de tot el centre”. També ha concretat que la previsió és que les obres es duguen a terme en l’estiu de 2020. En aquest sentit, ha aclarit que “actuarem com amb la resta de centres que enguany s’han beneficiat del Pla Edificant, és a dir, per a finals d’any presentem la redacció del projecte, durant el primer semestre del pròxim any licitem i aprofitem el període estival per a realitzar les obres sense entorpir el desenvolupament del curs escolar”.

L’alcaldessa de Petrer ha recordat que “a aquests prop de dos milions d’euros per a l’Institut Paco Mollà se sumen al milió i quatre cents mil euros que enguany s’estan emprant per a les reformes dels col·legis Reina Sofia, La Foia i Rambla dels Molins”. Navarro ha expressat la seua satisfacció “pel benefici que el Pla Edificant està suposant per a la nostra ciutat, perquè ens està permetent millorar les nostres infraestructures educatives, tan importants en la vida dels nostres fills i filles”.

Per part seua, el director de l’institut, Luis Escandell, ha mostrat la seua satisfacció amb la notícia, indicant que “era una cosa primordial per al centre, perquè si volem donar un ensenyament de qualitat és necessari invertir perquè aquest centre té ja 20 anys”.

Cal recordar que el Pla Edificant és el pla posat en marxa per la Generalitat Valenciana per a la construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana.