Les guardonades amb el primer lloc, Lucía García en categoria juvenil i Blanca Poveda en júnior, reben com a premi una tauleta digital; mentres que els ocupants del segon lloc, María Magdalena Hernández i Daniel Vera, són premiats amb un llibre electrònic

L’Ajuntament de Petrer ha entregat els premis del segon Concurs de Relats Curts contra la Violència de Gènere. Els relats curts “Si las paredes hablaran”, de Blanca Poveda Ruiz, de 15 anys, i “Els espais seran nostres”, de Lucía García Ubiedo, de 24 anys, són els guanyadors del segon Concurs de Relats Curts contra la Violència de Gènere “Petrer Lliure de Violències Masclistes” organitzat per les regidories d’Igualtat i Joventut amb motiu del 25-N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Un total de 42 relats, 31 en la categoria júnior i 11 en la categoria juvenil, s’han presentat a la segona edició del concurs, amb un 72% de participació femenina. Tal com ha informat l’edil de Joventut, Alejandro Ruiz, amb este concurs es realitza una “gran labor de sensibilització i de lluita contra esta xacra”.

Un total de 42 relats s’han presentat a la segona edició del concurs, que ha comptat amb un 72% de participació femenina

A continuació, la regidora d’Igualtat, Patricia Martínez, ha entregat els guardons. En la categoria júnior, el primer premi ha sigut per a Blanca Poveda Ruiz, amb el seu relat “Si las parades hablasen”, premi dotat amb una tauletadigital. El segon premi ha recaigut en el relat “El jardín”, de Daniel Vera Aura, de 15 anys, que rebrà un llibre electrònic en els pròxims dies per no haver pogut acudir a l’acte de lliurament.

En la categoria juvenil, la guanyadora ha sigut Lucía García Ubiedo, amb el seu relat “Els espais seran nostres”, que també rebrà una tauleta digital com a premi. María Magdalena Hernández Navarro, de 20 anys, amb el seu relat “La copa” s’ha alçat amb el segon premi dotat amb un llibre electrònic.

Categories: Inici