Antonio Payá, que ha mort a l’edat de 102 anys, va ser l’impulsor de la Residència geriàtrica La Molineta de Petrer.

A partir de hui a les 13 hores les banderes de l’edifici consistorial onejaran a mitja asta. Així ho ha decidit l’Ajuntament de Petrer, que ha decretat un dia de dol oficial per la mort del metge Antonio Payá, qui en 2016 va rebre el títol de Fill Predilecte de Petrer.

Fernando Portillo, alcalde en funcions, ha expressat que “des de l’Ajuntament de Petrer volem fer públic el nostre condol a la família”. Així mateix, ha volgut aprofitar per a “reconéixer la seua enorme labor tant en l’àmbit professional com a metge així com la labor incansable per a fer possible l’obertura de La Molineta”. Portillo ha subratllat d’ell que “ha tingut una implicació més enllà de la seua tasca professional en la part social del municipi”.

Antonio Payá va ser l’impulsor de la residència geriàtrica La Molineta quan l’any 2003 Petrer encara mancava d’un centre per a la tercera edat. En l’acte-homenatge de Fill Predilecte, al maig de 2016, el mateix Payá va declarar  “Va ser aquesta necessitat la que em va fer lluitar per aconseguir que es construïra una residència al meu poble, una residència que s’ha convertit en la gran ciutat dels ancians”.

El sepeli tindrà lloc demà, dimecres 31 de juliol, a les 11 hores en la Parròquia de Sant Bartolomé. Fins aquell moment, el seu cos descansa a la sala 2 del Tanatori Elda-Petrer.

 

WordPress Video Lightbox Plugin