La Generalitat Valenciana aporta 88.320 euros a través del programa EMCORP i l’Ajuntament de Petrer 55.000 euros

A la fi de novembre, l’Ajuntament de Petrer preveu incorporar 16 nous treballadors majors de 30 anys a través del programa d’ocupació EMCORP de la Generalitat Valenciana, un programa operatiu del Fons Social Europeu.

L’Ajuntament de Petrer rebrà una subvenció de 88.320 euros de la institució autonòmica als quals, segons ha indicat el regidor de Desenvolupament Econòmic, “hem decidit aportar 55.000 euros del pressupost municipal per a poder augmentar el nombre de persones contractats fins a 16”.

La previsió és que els nous treballadors s’incorporen a la fi de novembre amb un contracte de sis mesos de duració. Els perfils professionals requerits són quatre auxiliars administratius, cinc conserges i set oficials per a labors de pintura, obra, ferreria i electricitat.

Segons ha detallat el regidor, “és necessari que les persones interessades estiguen inscrites com a demandants d’ocupació en les oficines del SERVEF”.

L’edil ha recordat que fa menys d’una setmana es van incorporar a l’equip de treballadors de l’Ajuntament de Petrer 32 joves a través del servici valencià d’ocupació Labora, dins dels programes Emcuju i Empuju de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 489.423 euros procedents de fons europeus.

WordPress Video Lightbox Plugin