La regidoria d’Esports inverteix prop de 60.000 € en la millora de diverses instal·lacions

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les actuacions s’han realizat en la pista d’atletisme d’El Barxell, en el frontó municipal i en el poliesportiu de Sant Jerònim

La Regidoria d’Esports ha invertit en l’últim mes prop de 60.000 euros en diferents actuacions que s’han dut a terme en les instal·lacions esportives municipals.

Una d’elles i la més important ha sigut la substitució del tartà de la pista d’atletisme del Barxell, aproximadament uns 150 m². A més, es va fer una nova solera d’asfalt, per problemes de condensació d’aigua amb l’antic formigó. Aprofitant esta obra s’ha col·locat un sistema subterrani de recollida d’aigües que evitarà futurs problemes en la zona.

En esta mateixa instal·lació s’ha col·locat, en una segona inversió d’il·luminació led, la col·locació d’un nou pal de llum que donarà major qualitat a algunes zones que quedaven fosques per a la pràctica d’esport en hores nocturnes.

D’altra banda, s’ha invertit a millorar el frontó municipal cobert, amb el picat i massellat de la paret frontal, així com la repintada de la resta de parets.

Quant a equipament, s’ha adquirit un nou joc de porteries antibolcada per al poliesportiu de Sant Jerònim, així com diferents equips DESA per a dotar les instal·lacions de seguretat en este sentit.

Amb estes tres inversions, que ascendixen a quasi 60.000 euros, s’ha intentat diversificar en les diferents instal·lacions les inversions de manteniment.

WordPress Video Lightbox Plugin