La regidoria de Sanitat amplia la gerontogimnàstica de la seua Escola de Salut de la qual es beneficien 150 majors per a aconseguir un envelliment saludable

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquesta és la vintena edició de l’activitat que se celebra tant al centre Clara Campoamor com a les instal·lacions de les antigues Escoles Nacionals Graduades.

La regidoria de Sanitat que dirigeix l’edil Juani Ochoa ha ampliat les classes de gerontogimnàstica de 45 minuts a una hora de duració de l’Escola de Salut en la qual participen unes 150 persones, totes elles majors de 60 anys. S’atén així una petició que els usuaris portaven temps demandant amb la finalitat d’aconseguir traure major rendiment al treball que realitzen.

L’Aula de Majors de Petrer compleix 20 anys i tracta d’incidir en diferents aspectes que ajuden a aconseguir un major benestar dels majors i també a una millor socialització. De fet, un dels objectius és previndre la soledat i el desenvolupament de malalties associades al sedentarisme, per la qual cosa a més de les activitats s’organitza un programa paral·lel d’eixides en grup.

Actualment funcionen 14 classes de gimnàstica, a més dels tallers de memòria. Els interessats poden recaptar més informació a la regidoria de Sanitat, al carrer Luis Chorro, número 8.