La Regidoria de Joventut de Petrer organitza l’actuació de la cantant de La Voz Alba Ed-Dounia amb el seu espectacle “Cuentos Mágicos”

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El pròxim 27 de desembre a les 20:30 h al Centre Cultural

La Regidoria d’Infància i Joventut ha organitzat per a dimecres que ve, 27 de desembre, a les 20.30 hores, al Centre Cultural una actuació nadalenca extraordinària: “Cuentos Mágicos“, presentada per Alba Ed-Dounia, una destacada cantant i artista.

Alba Ed-Dounia, una jove i talentosa cantant eldenca, coneguda per la seua participació en programes de renom com La Voz, portarà el seu espectacle al nostre municipi. La seua actuació promet ser una fusió de música i alegria, capturant l’essència de Nadal. Acompanyada per un grup de companys, Alba ens transportarà a un món de màgia i emoció, oferint una experiència única tant per al públic adult com infantil.

El regidor de l’àrea, Alejandro Ruiz, ha destacat que “Esta actuació d’Alba, ‘Cuentos Mágicos’, és una oportunitat perfecta per a gaudir en família i submergir-se en l’esperit festiu d’estos dies”.

A més, la regidoria ha informat s’han completat les places de l’Escola de Nadal “Navijocs“, que començarà la setmana vinent. “Esta iniciativa ha rebut molt bon acolliment entre les famílies del nostre municipi, ja que és un pas més que realitzem des de la regidoria per a oferir activitats i afavorir amb això la conciliació familiar”, ha indicat l’edil.