La quarta edició de Petreremprén repartirà 7.000 euros en premis i incorpora premis a la promoció de la igualtat de gènere i el territori

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Es tracta de l’edició amb major dotació econòmica en premis, que passa dels 5.000 euros de l’anterior a 7.000.

Hui s’ha presentat la nova edició d’aquesta llançadora de projectes empresarials de l’Ajuntament de Petrer, la inscripció del qual està oberta fins al 24 de setembre a través de petreremprende.es.

La maquinària de la quarta edició de Petreremprén ja s’ha posat en marxa per a buscar els 20 projectes que formaran part d’aquesta nova edició de la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer, que s’ha convertit en un referent d’emprenedoria de la província d’Alacant amb més de 100 projectes presentats en les tres edicions anteriors.

Aquesta és l’edició amb més premis, que passen de 5.000 euros de l’any anterior a un total de 7.000 euros en premis en aquesta. Petreremprén ha consolidat a Petrer com una ciutat referent en emprenedoria, una ciutat en la qual les persones que tenen una il·lusió o una idea de projecte poden dur-la a terme.Es mantenen el premi al millor projecte empresarial, dotat amb 3.000 euros; i el premi al projecte amb major impacte social, que rebrà 1.000 euros. I s’incorporen, de nova creació, el premi al millor projecte relacionat amb l’economia sostenible i el medi ambient; el premi a la millor idea turística i de promoció del territori; i el premi per al projecte que fomente la diversitat i la igualtat de gènere, cadascun dels tres dotat amb 1.000 euros. En referència a aquests dos últims premis, en els últims anys Petrer està donant un gran impuls a nivell turístic i volem incentivar que la gent presente projectes turístics en Petreremprén i el premi de diversitat i igualtat de gènere està molt relacionat amb el Pla d’Igualtat aprovat recentment per la Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social.

Des de hui i fins al 24 de setembre està oberta la inscripció a través de www.petreremprende.es. Per a inscriure’s només és necessari indicar-hi nom i cognoms i una breu descripció de 200-300 paraules de la idea o projecte empresarial.

Com a novetats, enguany s’ha ajustat més si cap el contingut de la formació a les necessitats reals dels emprenedors que hem anat detectant durant aquests anys i es farà un focus especial a definir bé el model de negoci i testar-lo. Així, a més d’un parell de sessions centrades en el model de negoci, també hi haurà altres dues sessions dedicades a adquirir habilitats per a la presentació del projecte; una sessió sobre comunicació; una altra sobre la forma jurídica i el pla econòmic i financer; la sessió de presentació de projectes; i l’entrega de premis, prevista per a desembre.

En total, 8 sessions que s’han qualificat com una oportunitat estupenda com a via d’entrada al Teixidor i el que això suposa, formar part d’una de les comunitats emprenedores més importants de la Comunitat Valenciana i la possibilitat de tindre un any gratuït d’espai de cotreball i acompanyament, a més d’estar en contacte amb altres projectes.

Per part seua, Caixapetrer, també present en la roda de premsa, ha mostrat el suport que des del principi ve mostrant l’Obra Social de Caixapetrer a aquesta iniciativa d’emprenedoria.

La roda de premsa també ha comptat amb la presència dels premiats en la tercera edició de Petreremprén: els guanyadors, Almudena Tévar i Iván Pla, d’ECORP; Teresa Rodríguez, de Babylobitos; i Andrea Aravid, de “Marcando la diferencia”.

WordPress Video Lightbox Plugin