Secundar i promocionar el comerç local com a garantia de confiança, proximitat i qualitat és l’objectiu de la nova campanya que ha posat en marxa la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Petrer amb el missatge “El comerç de Petrer és confiança”.

La regidora de l’àrea, Mari García, ha subratllat que “continuem posant èmfasi en la campanya promocional per a, des de l’Ajuntament, secundar i visibilitzar el comerç local en estos moments difícils que han viscut per totes les restriccions derivades de la pandèmia”.

Es tracta d’una campanya que l’Ajuntament va posar en marxa el mes de desembre passat i que, amb diferents fases, ha estat activa en diversos suports publicitaris i xarxes socials durant tots estos mesos. En esta tercera fase, la campanya posa l’accent en el valor de la “confiança” que genera el comerç local, i destaca, així mateix que els comerciants de Petrer “posen tot el seu cor”.

Els anuncis dissenyats com a part de les diferents peces publicitàries de la campanya mostren diferents comerciants del municipi, destacant uns altres submissatges com “perquè et coneixen”, “perquè sempre estan aquí”, “perquè resolen els teus dubtes”, “perquè intenten ajudar-te”, “perquè saben el que t’agrada”, “perquè cuiden cada detall”.

Cal recordar que l’Ajuntament, a més de fer-ho a través d’esta campanya i de les ajudes del Pla Parèntesi, també ha subvencionat amb 40.000 euros la iniciativa del mercat web en línia del comerç de Petrer, accessible a través de “tenloencasa.es” i del directori comercial “comerciopetrer.es”.