La delegada del Govern anuncia la licitació de les pantalles acústiques de l’autovia al seu pas per Petrer en els pròxims mesos

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Pilar Bernabé ha visitat Petrer per a mantindre una reunió amb l’equip de Govern i conéixer el projecte “The Break”, que impulsa Genion Lab

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha anunciat hui a Petrer que el Ministeri traurà a licitació en el primer semestre del pròxim any el projecte per a la reducció dels nivells d’emissió de soroll en la zona urbana de “La Molineta”, situada entre els PP.KK. 205+000 i 205+800, marge esquerre, de la A-31 al seu pas per la nostra ciutat.  La delegada ha assenyalat que “Petrer serà un dels primers municipis a licitar les obres gràcies a la diligència de l’equip de Govern a cedir els terrenys i a posar-se a treballar de manera coordinada amb el Govern d’Espanya”

A més, també ha informat en la seua visita a la ciutat que la Demarcació de Carreteres de l’Estat a la Comunitat Valenciana ja ha elevat un informe positiu per als nous accessos que s’han de construir per a la futura àrea industrial de la Pedrera. L’alcaldessa, Irene Navarro, ha subratllat que “aquest nou polígon és clau per al futur de Petrer i és un projecte que generarà benestar als veïns i veïnes de la població”

Són dues obres de gran interés per al dinamisme de la comarca”, ha remarcat la delegada del Govern. En la reunió que ha mantingut amb l’alcaldessa i els regidors d’Urbanisme i Desenvolupament Local, Fernando Portillo i David Morcillo, respectivament, també han parlat dels fons europeus Next Generation que ha rebut l’Ajuntament, concretament 240.000 euros per a continuar amb la digitalització de l’administració local, i altres projectes de col·laboració público-privada com el projecte de Telefónica que millorarà la capacitat de connexió a Internet a Petrer a través de la banda ampla, fins i tot en algunes zones rurals, amb una inversió de 208.000 euros a través dels fons europeus.

La delegada del Govern també ha volgut conéixer de prop el projecte “The Break”, que impulsa Genion Lab i que atrau talent femení d’Europa. Concretament i des de fa uns dies estan a Petrer 12 emprenedores de Grècia, Alemanya, Finlàndia, República Txeca, Holanda, Polònia, Estònia i França. 

De 50 projectes que es van presentar per a tota Espanya el de Petrer és l’únic triat en tota la Comunitat Valenciana i per tant és un motiu d’orgull per a tota la comarca els municipis de la qual es voran beneficiats d’aquest projecte”, ha remarcat Pilar Bernabé. De fet, ha indicat que el Pla de Transformació i Resiliència d’Europa en el qual s’emmarca aquesta acció pretén “reforçar la cohesió territorial i obrir llaços amb la resta de països europeus a la comarca del Vinalopó, amb la millora dels processos per a la reindustrialització”