El curs, de 310 hores de formació teoricopràctica, tindrà lloc del 5 al 30 de juliol a Petrer

La Comissió Comarcal de Serveis d’Informació Juvenil del Mitjà i Alt Vinalopó (COMIJ) ha organitzat per al mes vinent de juliol un nou curs de Monitor d’Activitats d Oci i Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (MAT), que tindrà lloc a Petrer.

Alejandro Ruiz, el regidor d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Petrer, ha explicat que el curs “tindrà lloc del 5 al 30 de juliol en el centre social Juan Millá de la nostra ciutat, amb horari de matí de 9 a 14 hores”.

Es tracta d’un curs de 150 hores lectives (100 hores presencials i 50 semipresencials) més 160 hores de pràctiques i està certificat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure-s’hi des de hui mateix fins al pròxim 15 de juny a través de l’enllaç https://bit.ly/cursomonitortiempolibre. Es pot ampliar la informació mitjançant el correu manel@abastanimacion.org, telefonant al 966 593 140 o en els Serveis d’Informació Juvenil de Petrer, Elda, Monfort, Novelda, el Pinós, Saix i Villena. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció.

El cost de l’activitat és de 145 euros.

L’edil ha recordat que “des de la COMIJ, diversos municipis treballem de manera coordinada per a informar, assessorar i fer costat als nostres joves tant en el seu oci com, més important, en la seua formació i futur”. En eixe sentit, cal recordar que l’any passat la COMIJ va posar en marxa un servei específic d’assessorament educatiu per a jóvens.

WordPress Video Lightbox Plugin