El curs, de 150 hores de formació teórico-pràctica, tindrà lloc els dissabtes del 15 de gener al 28 de maig en el Centre Cívic i Juvenil d’Elda

La Comissió Comarcal de Serveis d’Informació Juvenil del Mitjà i Alt Vinalopó (COMIJ), a la qual pertany la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Petrer, ha organitzat per a l’any vinent un nou curs de Monitor d’Activitats d’Oci i temps lliure educatiu infantil i juvenil (MAT), que es desenvoluparà a Elda.

Alejandro Ruiz, el regidor d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Petrer, ha explicat que el curs és intensiu, presencial i en línia i tindrà lloc del 15 de gener al 28 de maig, en el Centre Cívic i Juvenil.

Es tracta d’un curs de 150 hores lectives, amb sessions els dissabtes de 10 a 14 hores al matí i de 16 a 20 hores a la vesprada. “Apostem per la formació de les persones jóvens i que eixa formació els servisca per a trobar ocupació”, ha subratllat l’edil.

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s a partir del 2 de novembre en la Regidoria de Joventut. El cost de l’activitat és de 145 euros i l’únic requisit és ser major de 17 anys.

L’edil ha recordat que “treballem de manera coordinada des de la COMIJ, treballant de manera coordinada, per a informar, assessorar i fer costat als nostres jóvens tant en el seu oci com, més important, en la seua formació i futur”. En eixe sentit, cal recordar que l’any passat la COMIJ va posar en marxa un servei específic d’assessorament educatiu per a jóvens.

WordPress Video Lightbox Plugin