L’Ajuntament de Petrer i Carmila, propietària del centre comercial, tanquen un acord pera a portar la campanya informativa del contenidor marró al centre comercial

Amb l’objectiu d’acostar la campanya d’informació i sensibilització de la implantació del contenidor marró d’orgànica a Petrer a la ciutadania, l’Ajuntament de Petrer i Carmila, propietària del Centre Comercial Carrefour Petrer-Vinalopó, han tancat un acord per a realitzar accions informatives de la campanya en la galeria comercial.

D’esta manera, a més de totes les accions que estem duent a terme porta a porta i als carrers de totes les zones de la ciutat amb un equip d’educadors ambientals, també estem prop de veïns i veïnes en un espai al qual van molt i on, a més, adquirixen molts productes les restes dels quals després van al contenidor marró”, ha subratllat el regidor de Serveis Generals, Fernando Díaz.

Entenem que és un esforç important per part de tots per a assumir un nou hàbit de reciclatge, per això des de l’Ajuntament tractem de fer el màxim possible per a facilitar esta labor als nostres veïns”, ha afegit l’edil.

En concret, tal com ha explicat Eduardo Solano, responsable tècnic de Carmila, “d’acord amb el nostre compromís amb el medi ambient, hem cedit a l’Ajuntament de Petrer dos espais expositius per a poder retolar amb la publicitat de la campanya i, a més, la possibilitat d’utilitzar el corredor d’accés de la galeria comercial per a realitzar accions informatives de l’equip d’educadors ambientals”.

Des del mes de juny passat, ja s’han dut a terme diverses accions informatives en la galeria comercial. Dues educadores ambientals s’encarreguen d’oferir tots els detalls sobre l’ús del contenidor marró d’orgànica a les persones que transiten per la galeria comercial.

 

Cal recordar que la implantació del contenidor marró destinat a la recollida selectiva dels residus orgànics va començar el mes de març passat a Petrer i, fins a principis de juny, s’ha dut a terme de manera progressiva en les diferents zones de la ciutat, amb diferents reajustaments i reubicació d’altres contenidors de reciclatge, amb la finalitat de facilitar esta labor de separació a la ciutadania.

WordPress Video Lightbox Plugin