La 7a edició de *Petreremprende se celebrarà al gener de 2023

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Este matí el regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, ha informat que la 7a edició de Petreremprende, que, d’acord amb el calendari d’anys anteriors, començaria

aria a principis del pròxim mes d’octubre, es posposa a gener de 2023.

El regidor ha precisat que “durant estes dates és quan solem fer el llançament de Petreremprende. Enguany, després de donar-li moltes voltes i sent coherents amb el flux de treball que tenim, hem pres la decisió de posposar Petreremprende fins al mes de gener de 2023”.

La principal raó, segons ha explicat el regidor, és que en aquest moment estem en la regidoria amb una càrrega de treball molt important, sobretot, amb la gestió de les ajudes als autònoms i artesans, ja que al juliol rebem moltes sol·licituds i ara estem amb els pagaments i també noves ajudes que posarem en marxa la setmana que ve relacionades amb la despesa d’energia amb les quals volem ajudar les empreses que tan mal l’estan passant amb les pujades dels preus, ajudes necessàries per al teixit productiu de la nostra ciutat”. En concret, des de la regidoria s’estan gestionant entorn de 300 ajudes.

A més, de manera paral·lela, la regidoria també està treballant en la gestió de les subvencions de l’IVACE per a la modernització dels polígons industrials. Tant les ajudes com les subvencions de l’IVACE tenen terminis límits d’octubre a desembre, per la qual cosa la regidoria ha prioritzat aquests temes, apostant per iniciar 2023 amb la nova edició de Petreremprende, que mantindrà les mateixes característiques i “tornarà com en les anteriors edicions amb la mateixa força que ha tingut fins ara”, ha apuntat Morcillo.

A més de Petreremprende, la regidoria també ha decidit ajornar a 2023 els Premis Model.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ WEB PETREREMPRENDE 

Les persones interessades a participar en la 7a edició de Petreremprende poden emplenar el formulari habilitat en www.petreremprende.es perquè “una vegada presentem les bases, siguen els primers a assabentar-se”, ha indicat el regidor.

r.