La 3a fase d’obres del Museu Dámaso Navarro es durà a terme en 2020

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’Ajuntament de Petrer compta amb una subvenció de 137.239 € de la Diputació d’Alacant per a l’execució d’aquesta última fase

Des de la seua inauguració el passat 8 de febrer, 6.644 persones han passat pel nou museu del carrer La Font

La tercera fase d’obres del Museu Dámaso Navarro es durà a terme en 2020 i permetrà finalitzar la sala d’exposicions temporal, la sala de tallers, els despatxos i la segona zona de lavabos, amb una subvenció de 137.239 € de la Diputació d’Alacant, tal com ha anunciat el regidor de Cultura i Patrimoni, Fernando Portillo.

L’Ajuntament de Petrer ha previst que la licitació del projecte es duga a terme durant aquest mes de novembre “amb la intenció que durant els primers mesos de 2020 es puguen començar les obres el període d’execució de les quals serà de tres mesos aproximadament”, ha puntualitzat l’edil.

A més de la finalització de les dependències interiors del Museu, també s’acabarà el tractament de la façana orientada al carrer l’Horta.

Portillo ha subratllat que “aquest és l’últim retoc que necessita el nostre actual museu, un espai modern, accessible, i el que és més important, que mostra la nostra història de més de 6.000 anys d’una forma amena i interactiva”.

Cal recordar que el nou Museu Dámaso Navarro es va inaugurar el passat 8 de febrer, després de dues fases d’obra que van suposar una inversió de 300.000 euros. Des d’aleshores, 6.644 persones han visitat el nou espai museístic, que té una superfície total de 625 m².