Joventut proposa trobar al “Pacient *Zero” en un nou Joc d’Escapada Virtual

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquesta activitat, que la regidoria tenia previst realitzar aquest mes d’abril al Casal de la Joventut, es pot realitzar a través de www.juegaencasapetrer.es

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Petrer acaba de llançar una nova activitat perquè joves i famílies puguen entretindre’s des de casa durant aquest temps de confinament per la crisi sanitària del Covid-19. Es tracta del Joc d’Escapada virtual “Pacient Zero”.

L’Escapada se centra en la busca del pacient zero del virus amb l’ajuda del Coronel Miró, “comandament de la divisió antivírica de l’exèrcit que sap com enfrontar-se a una pandèmia, com eliminar a un enemic microscòpic”, segons relata en la presentació de l’activitat. De la seua mà, els participants se sumen al seu equip d’intel·ligència per a enfrontar-se a deu proves diferents que els porten fins al final.

L’activitat, a la qual es pot accedir a través de www.juegaencasapetrer.es, es pot realitzar de manera individual o en grup.

El regidor de l’àrea, Alejandro Ruiz, ha explicat que “entre les diverses activitats que havíem programat per a enguany, a l’abril anàvem a organitzar un Joc d’Escapada al Casal de la Joventut de la mà d’una empresa experta com és Esdeveniments LZD”. No obstant això, “a causa de la situació que estem vivint pel coronavirus, vam haver d’anul·lar-la, però, donant-li voltes, no volíem renunciar al fet que els joves de Petrer pogueren disfrutar de l’activitat, així que vam veure amb l’empresa la possibilitat de realitzar l’activitat de manera virtual”.

El regidor ha aprofitat per a animar als joves de Petrer a viure aquesta experiència, però també a ells i a xiquets i xiquetes a participar en el concurs “Conscienciar-te” que la regidoria va llançar la setmana passada.

Cal recordar que el concurs compta amb quatre categories: infantil, de 3 a 5 anys, amb les temàtiques música i dibuix-pintura; júnior, de 6 a 12 anys; júnior II, de 13 a 16 anys; i juvenil, de 17 a 25 anys. En aquestes tres últimes categories, les temàtiques són música, narrativa-poesia, dibuix-pintura i humor. I el termini per a la presentació d’obres finalitzarà una setmana després del decret de la fi de l’Estat d’Alarma, amb un màxim de 3 obres per participant.

Les bases completes del concurs es poden consultar en: https://petrer.es/concejalia-de-infancia-y-juventud/