Joventut llança el concurs “Conscienciar-te” per a fomentar la creativitat dels més joves durant el confinament

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El concurs està dirigit a xiquets, xiquetes i joves de 3 a 25 anys.

Des de la regidoria també s’està treballant en un nou “Joc d’Escapa” en línia per a les pròximes setmanes.

La regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Petrer ha posat en marxa el concurs “Conscienciar-te” durant la situació de confinament provocada per la crisi sanitària del Covid-19, un concurs dirigit a xiquets, xiquetes i joves de 3 a 25 anys.

Amb aquest concurs, la regidoria pretén “oferir una alternativa més a xicotets i joves per a entretindre’s a casa alhora que desenvolupen la seua creativitat”, segons ha indicat el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, que també ha apuntat que “la temàtica és lliure, encara que valorarem aquelles creacions i missatges que transmeten pensaments positius i d’ànim, així com el missatge de quedar-se a casa”.

L’edil ha volgut destacar l’“esforç i compromís dels més xicotets per a suportar aquesta situació complicada i per això des de la regidoria estem treballant en iniciatives per a ells”. En aquest sentit, ha avançat que també estan preparant un nou “Joc d’Escapada” en línia per a les pròximes setmanes.

El concurs compta amb quatre categories: infantil, de 3 a 5 anys, amb les temàtiques música i dibuix-pintura; júnior, de 6 a 12 anys; júnior II, de 13 a 16 anys; i juvenil, de 17 a 25 anys. En aquestes tres últimes categories, les temàtiques són música, narrativa-poesia, dibuix-pintura i humor.

Les obres, que es poden remetre per correu electrònic (juventud@petrer.es) o per whatsApp (687 22 48 81) indicant-hi categoria, temàtica, nom i edat, es poden presentar fins a una setmana després del decret de la fi de l’Estat d’Alarma, amb un màxim de 3 obres per participant.

Quant als premis, per a les categories infantil, júnior i júnior II s’ha establit un premi d’un val de 50 euros per temàtica canviable per material de papereria, dibuix, accessoris musicals o llibres en els establiments Papereria Eñe i Sonorama Instruments musicals de Petrer. En el cas de la categoria juvenil, el val serà de 75 euros.

Les bases completes del concurs es poden consultar en: https://petrer.es/concejalia-de-infancia-y-juventud/