Ix a licitació l’ampliació del rocòdrom de la Ciutat Esportiva Sant Ferran

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’obra, que ha eixit a concurs púbic, té una inversió prevista de 55.000 € més IVA

Comença la licitació per a l’ampliació del rocòdrom a la Ciutat Esportiva Sant Ferran. “Si tot va bé, este estiu es començarà amb les obres per a ampliar el rocòdrom, una de les instal·lacions esportives més populars de la nostra ciutat”, ha indicat la regidora d’Esports, Patricia Martínez, que ha informat que el cost d’aquesta ampliació s’ha quantificat en uns 55.000 € més IVA i permetrà disposar d’una instal·lació més àmplia i completa.

L’edil ha assenyalat que després de la reforma d’aquest espai esportiu i la piscina coberta, només quedarà pendent d’actuació de millora la pista de tennis i la de futbol. Amb aquesta obra, es deixarà un complex esportiu totalment renovat i adaptat a les noves necessitats.

L’ampliació del rocòdrom es realitza en un moment clau, ja que l’esport de l’escalada està en auge i compta amb un gran nombre de seguidors. Aquesta ampliació és una oportunitat per a impulsar aquest esport i els escaladors federats i aficionats de la ciutat i d’altres municipis que ja visiten el rocòdrom tots els dies.

La regidora ha recordat que diverses modalitats de l’escalada han sigut ja disciplines olímpiques en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, la qual cosa augura un futur prometedor per a este esport.

L’obra d’ampliació ha sigut subvencionada íntegrament per la Diputació d’Alacant, amb el pla + Esport presentat l’any passat. L’objectiu d’aquest projecte és doblar l’espai actual per a escalada, per a aconseguir que la instal·lació siga encara més completa i adaptada a les necessitats dels esportistes.

Amb l’ampliació del rocòdrom, es pretén oferir una instal·lació completa i moderna per als escaladors, perquè puguen gaudir del seu esport favorit en les millors condicions.