II Concurs d’Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista

Publicada per Concejalía de Comercio y mercados el

Amb l’objectiu de donar suport al xicotet comerç i frenar la seua desaparició, la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i amb la Societat Estatal Correus i Telègrafs S.A. S.M.E convoca la Segona edició del Concurs d’Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista, amb la finalitat de promoure el talent i la innovació i contribuir a generar solucions tecnològiques en el comerç minorista i que servisquen per a dinamitzar i modernitzar el xicotet comerç.

La defensa del xicotet comerç és un objectiu que requereix de l’acció conjunta de tots els actors implicats: les Administracions, les organitzacions de l’àmbit privat i la societat en conjunt.

Les millors idees rebran un premi en metàl·lic i els guardonats tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes durant l’Acte d’entrega de premis.

S’adjunta la documentació relativa a la II Convocatòria del Concurs publicada en el BOE on es detallen els objectius, categories, destinataris, criteris de valoració, etc.… així com els dos Annexos necessaris per a la presentació, en format electrònic, dels projectes.

El termini de presentació dels projectes finalitza el 31 d’octubre de 2019. Han de remetre’s els dos Annexos adjunts a la següent adreça: areaeconomica@femp.es

Per a qualsevol dubte o aclariment, poden contactar, en el telèfon 913643700.

RESOLUCIÓ CONCURS IDEES TECNOLÒGIQUES COMERÇ MINORISTA

BOE-Extracte Convocatòria Concurs 2019

ANNEX I_Sol·licitud Inscripció

ANNEX II Concurs d’Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista