Esports instal·la prop de 600 seients en la graderia de l’estadi municipal El Barxell

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’actuació ha comptat amb un pressupost de 9.000 €

 

En els últims dies s’ha dut a terme la col·locació de seients en l’estadi municipal El Barxell, buscant protegir i aïllar els espectadors de les altes i baixes temperatures que adquirix el formigó de la graderia.

Unes actuacions pressupostades per l’equip de Govern per a este any 2022 i que milloraran l’estada de familiars, aficionats i resta d’espectadors que acudixen setmanalment a aquesta instal·lació per a vore els entrenaments i trobades dels diferents equips de la UD Petrelense, així com els esportistes que utilitzen la pista d’atletisme.

La regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha indicat que “estes actuacions suposen una important millora en la imatge, accessibilitat i comoditat dels assistents a l’estadi”.

L’edil ha assenyalat que aquesta inversió, que ha comptat amb un pressupost de 9.000 euros, “forma part de les actuacions dissenyades dins del pla de millora de les diferents instal·lacions municipals” amb intervencions en totes les zones esportives amb què compta la població, recordant que “ha sigut una demanda dels usuaris que hem atés”. 

Per a nosaltres és una prioritat el manteniment de les instal·lacions esportives i és alguna cosa que estem fent de manera progressiva invertint cada any en noves millores”, ha subratllat l’edil. 

Martínez ha posat en valor el treball desenvolupat pels diferents clubs esportius i els esportistes a títol individual, sent unes actuacions necessàries a causa de la gran quantitat d’hores d’ús que té aquesta instal·lació durant tota la temporada.