Els Moros i Cristians envaeixen l’Oficina de Turisme de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’Oficina d’Informació Turística de la localitat ha presentat el seu horari especial i les activitats preparades per a les festes que se celebren del 16 al 20 de maig.

Hui s’han presentat les activitats de l’Oficina de Turisme de Petrer que obrirà en horari especial durant les festes de Moros i Cristians del 16 al 20 de maig i que enguany canvia d’ubicació situant-se a la plaça de Baix núm.10. L’oficina obrirà del divendres 17 al dilluns 20 d’11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 21.30 hores, excepte la vesprada del dilluns 20, que estarà tancada.

A l’acte han acudit l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, el regidor de Turisme, David Morcillo, el vicepresident de la Unió de Festejos, Francisco Cerdà i representants dels grups polítics del consistori. Cal recordar que l’Oficina especial de Moros és una cosa que es fa des de fa més de dues dècades ja que les festes són l’esdeveniment en el qual més persones venen a visitar la ciutat, en el qual més hores està oberta l’oficina, més persones preguntaran i serveix també com a aparador turístic per a la resta de recursos turístics de Petrer.

A Petrer el turisme s’entén com un gran potencial, com un fort motor econòmic tal com ho venen demostrant el nombre de turistes que visiten Petrer cada mes.

D’altra banda, amb motiu de les festes, enguany també s’oferirà el Paquet Fester, al qual ja hi ha apuntades 75 persones i que consisteix en una cadira per a veure la desfilada del dissabte, un dinar en un restaurant de la localitat en el qual se servirà menjar típic de Petrer i també es realitzarà una visita guiada pel barri antic de la ciutat. Així mateix, s’ha recordat que la reserva d’aquest Paquet es podrà realitzar a l’Oficina de Turisme fins al divendres 17 a la vesprada. A més, també es realitzarà una Porra festera en la qual se sortejarà un xec de 200 €, per a gastar en els comerços de l’Associació de Comerciants de Petrer, entre totes les persones que visiten l’Oficina de Turisme i participen triant un número entre l’1 i el 2.000. Igualment, els visitants que passen per l’oficina d’informació turística i participen en aquesta porra, rebran un record que consistirà en una mitja lluna o una creu fetes a mà per 18 ganxeteres de Petrer.