Els gots ecològics arriben als concerts de Festes Patronals de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Sense Barreres Petrer, responsable de la gestió de les barres durant els concerts d’enguany, impulsa per primera vegada a Petrer l’ús dels gots de poliuretà reutilitzables.

Per primera vegada a Petrer, les barres dels concerts de Festes Patronals canvien el plàstic d’un sol ús per gots de poliuretà reutilitzables i respectuosos amb el medi ambient. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, la regidora de Festes, Ana Tortosa, i el president de Sense Barreres, Mauro Rosati.

L’alcaldessa ha subratllat, referint-se a aquesta iniciativa ecològica, que “una vegada més, Sense Barreres ens dona una lliçó, ja que ells sempre van un pas més enllà, tenen una visió avançada i ens sorprenen amb iniciatives com aquesta”. D’aquesta manera, en les barres dels concerts se substitueixen els habituals gots de plàstic d’un sol ús per gots de poliuretà ecològics.

Mauro Rosati, president de Sense Barreres, ha indicat que “hem apostat per aquest got que no es trenca, és multiusos i, d’aquesta manera, col·laborem amb el medi ambient, evitant, a més, que el parc s’inunde de gots de plàstic”. El got es podrà adquirir durant les tres nits de concerts al preu d’1 euro en totes les barres habilitades. A més, segons ha detallat Rosati, els gots els fabrica una empresa local, pel que “apostem pel comerç i la indústria local”.

L’alcaldessa ha recordat que en els últims anys el criteri de la regidoria de Festes ha sigut que la gestió de les barres recaiguera en associacions i col·lectius amb un caràcter social o que, d’una manera o una altra, la seua activitat repercutira després en el conjunt de la societat de Petrer. En aquest sentit, ha agraït a Sense Barreres el seu esforç, la seua aposta pel medi ambient i, sobretot, “les ganes que poseu per a estar present en totes les activitats perquè deixen la seua emprenta en el dia a dia de Petrer”.

CONCERTS FESTES PATRONALES

Mauro Rosati també ha aprofitat per a presentar el concert programat per a la nit del 5 d’octubre, després de l’albà, al Parc 9 d’Octubre, organitzat per Sense Barreres. Es tracta d’un concert de rock de la banda “McLucas”, sota el títol “In rock we trust”.

Com ja es va avançar fa unes setmanes, el divendres 4 a la nit, a les 23.00 h, al Parc El Campet, tindran lloc els concerts d’Ultrarumba-Tribut a Estopa i Universe -Tribut a Queen. I el dimarts 8 d’octubre, a les 22.30 h, Concert jove a càrrec d’Olivia i Efecto Pasillo al Parc 9 d’Octubre. En finalitzar, hi haurà discomòbil.