L’acte se celebrarà a les set de la vesprada i hi assistiran també responsables de Salut Pública i d’Atenció Primària

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, José M. Ángel, i la directora territorial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Encarna Llinares, presidiran demà, al costat de l’alcaldessa de la població, Irene Navarro, l’acte de tancament del “vacunòdrom” de Sant Jerònim.

L’esdeveniment és un reconeixement i agraïment a les persones i institucions que han participat en este centre de vacunació massiva i està previst que hi assistisquen quasi un centenar de professionals i voluntaris de Creu Roja, Protecció Civil i Policia Local, els professionals de la Conselleria de Sanitat (metges, infermeres i auxiliars), així com el personal municipal de diferents àrees (Esports, Serveis Generals, Informàtica i Participació Ciutadana) que també ha participat en el muntatge i manteniment de les instal·lacions, i l’empresa municipal Semupe.

A més, també hi assistiran responsables de Salut Pública i de la Direcció d’Infermeria de Primària, així com regidors i portaveus de la corporació municipal.

El centre de vacunació massiva en les instal·lacions esportives de Sant Jerònim va començar a funcionar el 25 de maig. Des de llavors, han sigut milers de persones les que han passat per estes instal·lacions esportives per a rebre primeres i segones dosis per part d’un equip sanitari de professionals dels centres de salut Petrer I i Petrer II, en torns de matí i vesprada. En total, s’ha vacunat més del 85% de la població en disposició de rebre la vacuna, amb les dues pautes completes.

En l’acte s’entregarà un diploma de reconeixement a cadascuna de les persones, i es descobrirà una placa en el recinte amb la qual es deixarà constància d’aquesta fita tan important per a la prevenció de contagis i la salut en general de la població.