El ple aprova un suplement de crèdit de quasi un milió d’euros per a destinar-lo a les obres de la piscina coberta i altres partides pressupostàries

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El suplement es farà a càrrec del romanent de tresoreria per l’estalvi que s’ha produït en els comptes municipals durant els últims anys

El ple de l’Ajuntament de Petrer ha aprovat un suplement de crèdit per import de 939.584,15 euros. Una bona part d’estos diners es destinaran a les obres de renovació de la piscina coberta de Sant Ferran. Concretament es destinaran 565.000 € a esta instal·lació per l’increment del cost en la retirada de  fibrociment, la construcció de graderies que no estava inicialment pressupostada i la renovació de les parets perimetrals del vas de la piscina, que s’havien previst dos i s’actuarà finalment sobre les quatre. 

L’edil d’Hisenda, Ramón Poveda, ha indicat que “este suplement als comptes municipals es fa gràcies a la bona salut econòmica de les arques municipals, després d’acabar amb el deute i amb l’objectiu de fer front a les necessitats que van sorgint”

La retirada de la coberta de fibrociment s’ha de realitzar a través d’un complex procés i d’empreses especialitzades, ja que conté amiant, un producte cancerigen. “Amb esta mena d’actuacions cal extremar les mesures tant per la seguretat dels treballadors com dels veïns de la zona, i hi ha un termini legal estipulat per a retirar-lo de totes les instal·lacions públiques, amb la qual cosa estem complint també amb el que ens marca la normativa”, ha indicat Poveda. 

El suplement de crèdit aprovat també permetrà ampliar la subvenció al Santo Domingo Voleibol Petrer-Villena, que enguany jugarà en la màxima categoria nacional d’este esport, així com partides per a activitats de Joventut, contractes de la Regidoria de Festes i l’increment també dels convenis dels clubs de natació de la població perquè puguen sufragar les despeses extra de desplaçament a altres piscines mentre duren les obres.