Per tercer any, la regidoria inverteix 115.000 euros per a oferir el multiesport gratuït per als escolars de primària de Petrer

Fomentar hàbits saludables dins de la població infantil a través de la pràctica esportiva i promoure la convivència entre alumnes dels centres educatius és l’objectiu que es marca la regidoria d’Esports a través del multiesport gratuït per a l’alumnat de primària de Petrer.

La regidora de l’àrea, Patricia Martínez, ha volgut subratllar que “aquest és el segon any que, des de l’Ajuntament, apostem per l’Esport escolar a través del multiesport gratuït per als escolars, en el qual invertim prop de 115.000 euros”. L’activitat esportiva va començar als diferents centres escolars el passat 21 d’octubre i es durà a terme fins al 29 de maig de 2020, en horari de 15.30 a 17.00 h.

En aquestes primeres setmanes del multiesport, ja hi ha hagut més de 1.000 inscripcions als diferents esports, la qual cosa suposa un total de prop de 400 escolars de primer a sisé de primària.

Tal com ha explicat l’edil, “amb el multiesport, l’alumnat té l’oportunitat de practicar fins a cinc esports diferents, un cada dia de la setmana. Cada alumne pot triar si participar un, dos o tots els dies en les diferents modalitats que s’ofereixen”. Els esports oferits són handbol, bàsquet, futbol sala, voleibol i esports alternatius. A més, al llarg del curs escolar, des dels diferents centres educatius s’organitzen convivències per a fomentar la convivència i els llaços d’unió entre l’alumnat dels diferents centres.

La regidora, per a qui “la pràctica de qualsevol esport en edat escolar és important per al benestar físic i social dels més xicotets, així com per a l’aprenentatge de normes i companyonia”, ha animat els pares que encara no hagen inscrit els seus fills a fer-ho en el seu centre escolar.