El Mercat de la Frontera es vist de Nadal, amb una decoració cridanera, promocions i una ludoteca per a facilitar les compres a les famílies

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Els comerciants sortejaran  3.600 € entre els seus clients

La regidora de Comerç, Aída Tortosa, ha presentat la decoració i les activitats especials nadalenques en el Mercat de la Frontera. La decoració inclou un atractiu fotoreclam perquè els visitants capturen els seus moments especials.

L’edil ha indicat que “esta acció forma part del treball i la dedicació de tots els que conformem la regidoria per secundar i promocionar el comerç local en unes dates en les quals el consum es dispara”.

Així, entre el 5 i el 19 de desembre, els comerciants obsequiaran amb paperetes els seus clients per cada compra. Estes paperetes els serviran per a participar en el sorteig d’un total de 3.600 euros en premis, repartits en 100 euros per cada comerç participant. Els guanyadors podran utilitzar estos premis, denominats “Fronteuros“, per a realitzar compres en els comerços del mateix mercat.

A més, en un esforç per afegir un toc especial a esta temporada festiva, l’Ajuntament ha organitzat sessions de fotoreclam professionals, totalment gratuïtes, amb la fotògrafa Disela. Estes sessions es duran a terme el divendres 15 de desembre, de 17.30 a 19.30, i el dissabte 16 de desembre, d’11.00 a 13.00 hores. L’edil ha agraït a la fotògrafa que “s’haja bolcat amb esta iniciativa i puguem comptar amb una fotògrafa de reconegut prestigi perquè totes les famílies que vullguen puguen guardar un record d’este Nadal tan especial”.

Totosa també ha destacat que “per a fer costat a les famílies i fer les seues compres més còmodes, oferirem un servei de ludoteca en el Mercat”. Este servei estarà disponible els divendres a la vesprada, de 17.30 a 20.00, i els dissabtes al matí, de 10.30 a 13.00, entre el 15 i el 30 de desembre. La ludoteca comptarà amb 6 monitors i una varietat de jocs per a entretindre els xiquets mentre les seues famílies realitzen les compres nadalenques.

Este esdeveniment nadalenc no sols busca promoure l’esperit festiu, sinó també donar suport al comerç local i oferir als ciutadans de Petrer una experiència de compra única i memorable”, ha conclòs la regidora.