El Grup Abril organitza un Festival solidari els beneficis del qual destinarà a la construcció d’una aula infantil a Etiòpia

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Serà este diumenge 12 de juny a les 19.30 en el Teatre Cervantes i comptarà amb les actuacions d’Alba ed Dunia i Alejandro Canals, entre altres

Amb la finalitat de recaptar fons per a seguir amb el seu projecte educatiu en Woliso (Etiòpia), en el qual treballa des de fa 8 anys i que ja compta amb 5 aules completes que utilitzen diàriament prop de 800 xiquetes i xiquets, este diumenge 12 de juny, a les 19.30, en el Teatre Cervantes, el Grupo Abril ha organitzat un Festival benèfic.

En concret, els beneficis del festival aniran destinats íntegrament a la construcció d’una aula infantil específica per a les xiques, “una aula amb un perfil més sanitari perquè tinguen un lloc on llavar-se, ja que moltes d’elles passen el dia complet en el col·legi i han de desplaçar-se fins a 8-10 km per a arribar a l’escola, per la qual cosa tractem de facilitar-los la vida”, ha explicat Lucía Berenguer, integrant del Grup Abril.

El festival, que serà presentat per la Xoque i la Pitxi (de Dr. Clown), comptarà amb les actuacions dels artistes Susana Juan, Arsa La Guasa y Olé, Alejandro Canals, el Gimnasio Espadas, Duquelas al Aire i Alba Ed-Dounia. A més, tal com ha explicat Lucía, també hi haurà sortejos de regals que han sigut donats per alguns dels més de 30 comerços i empreses locals col·laboradores amb el festival.

L’entrada té un preu de 5 euros i es pot obtindre en els comerços col·laboradors (vegeu el cartell) i en la mateixa taquilla del teatre, que s’obrirà, igual que les portes del teatre, a les 18.30. També, per a aquelles persones que no puguen assistir, hi ha la possibilitat de col·laborar amb la fila 0.

La regidora de Pau i Solidaritat, Juana Ochoa, ha expressat, amb referència a totes les persones del Grupo Abril, que “és d’agrair la seua implicació, no sols en projecte fora, sinó també en els àmbits local i comarcal, la qual cosa els convertix en un referent de solidaritat en la comarca”.