La quantia dels premis, la més alta de la història del certamen, ascendix a 15.000 euros, 5.000 més que en 2020

Dimarts que ve 23 de novembre, a les 20.30, el Teatre Cervantes es convertirà en el cor de l’emprenedoria al Vinalopó amb la Gala de lliurament de premis de la 6a edició de Petreremprende, en la qual s’entregarà la major dotació en premis de la història de la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer amb la col·laboració de Genion, 15.000 euros.

Dilluns passat 15 de novembre, el jurat, reunit en el saló de plens de l’Ajuntament de Petrer, va tenir oportunitat de conéixer un a un els 20 projectes participants, a través d’un vídeo de presentació de cadascun d’ells i també a través de les preguntes que van poder fer als emprenedors, pas previ a la deliberació per a determinar els projectes guanyadors.

El jurat, presidit pel regidor de Desenvolupament Econòmic i Turisme, David Morcillo, està compost per Sara Sánchez, directora de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer; Carlos Verdú Chico de Guzmán, soci de Genion Coop. V., Víctor Íñiguez Bellod, president de JOVEMPA VINALOPÓ; Javier Sancho Azuar, director de l’àrea emprenedors del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández; Antonio Navarro Bernabé, expert en assessoria i anàlisi d’empreses; Rosa Villaplana Pérez, agent d’Ocupació i Desenvolupament Local; i Joaquín Vidal, gerent de Fusionarte (empresa de màrqueting).

Durant la Gala, titulada “El Gran Concurs Petreremprende”, s’entregaran els quatre premis estipulats per a esta sisena edició. Un primer premi al millor projecte empresarial, dotat amb 8.000 euros; un segon premi de 4.000 € i un tercer de 2.000 premis. A més, un premi “Igualtat” per al projecte que fomente la diversitat i la igualtat de gènere, dotat amb 1.000 euros.