A partir del dijous 5 de març, els joves podran apropar-se al Casal els dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 hores.

Alejandro Ruiz, regidor d’Infància i Joventut, ha presentat aquest matí un dels canvis que s’estan realitzant per a millorar la disponibilitat i l’atenció als joves de la localitat.

Des de la regidoria s’ha pres la decisió d’ampliar l’horari per a poder donar servici a les vesprades. Inicialment, el Casal s’obrirà els dimarts i dijous, de 17.00 h a 20.00 h, a partir d’aquest mateix dijous 5 de març, horari que se suma a l’horari actual de matins de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h.

El principal objectiu és “donar cobertura a un públic més ampli i poder arribar a molts més joves”, que en estar estudiant i/o treballant no tenen disponibilitat en horari de matins. Amb aquest canvi, l’edil pretén que el Casal “es convertisca en un punt d’informació i assessorament”, on els joves puguen apropar-se per a donar la seua opinió i aportar idees, i poder treballar conjuntament amb ells.

A poc a poc, s’està realitzant “una planificació anual perquè cara al futur hagen més activitats i esdeveniments als matins i a les vesprades, i fins i tot els caps de setmana” amb la idea de transformar-lo en un espai de trobada i oci de la joventut. També podran informar-se i participar en les noves activitats a través de les Xarxes Socials de la regidoria, Facebook i Instagram, a través del compte @petrerjoven; i del correu electrònic juventud@petrer.es.

L’edil ha recordat també que la Consulta de Salut Sexual i Reproductiva està disponible per a tots aquells joves que necessiten informació i atenció en un espai d’intimitat i privacitat. L’equip mèdic, format per un ginecòleg, una infermera i un auxiliar atenen en la consulta els divendres entre les 11.30 h i les 13.30 h, i el primer dimecres de cada mes a partir de les 16.00 h.

WordPress Video Lightbox Plugin