El Barxell recupera els campionats d’atletisme després de més 20 anys

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquest cap de setmana, 14 i 15 de desembre, el recentment remodelat espai esportiu acull el Campionat provincial combinades sub16 organitzat pel Club Atletisme Petrer Capet

Després de més de 20 anys sense acollir cap competició d’atletisme, aquest cap de setmana, El Barxell rep a atletes de tota la província per a participar en el Campionat provincial combinades sub16.

El dissabte 14 i el diumenge 15 al matí, més de 100 atletes dels millors clubs de poblacions veïnes com Sant Joan d’Alacant, Villena, Elx, Oriola, Sant Vicent del Raspeig i Onil, entre altres, estaran a Petrer per a mesurar-se als atletes locals del Club Atletisme Petrer Capet.

La vicepresidenta del club de Petrer, M.ª José Orugo, ha expressat la seua alegria “perquè, després de tant de temps, Petrer pot tornar a acollir competicions d’atletisme, ja que suposa que no hàgem de realitzar tants desplaçaments”. Orugo també ha valorat la qualitat del tartan de la nova pista d’atletisme i ha expressat el seu desig que, en un futur pròxim, l’espai esportiu compte amb els últims detalls que permeten acollir campionats autonòmics.

Per part seua, la regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha subratllat que “gràcies a la recent remodelació i modernització, el Barxell pot tornar a acollir competicions esportives d’atletisme després de més de 20 anys”. L’edil també ha remarcat que “continuar actualitzant i modernitzant les instal·lacions esportives és una de les nostres prioritats, perquè a Petrer tenim moltes i bones instal·lacions, per al manteniment de les quals hem augmentat el pressupost per a 2020”. En concret, el pressupost de conservació d’edificis esportius ha augmentat en un 22% respecte a 2019.

Les competicions, tant masculina com femenina, començaran el dissabte a les 09.30 h del matí, mentre que l’horari d’inici del diumenge seran les 11.00 h del matí.

Aquesta disciplina d’atletisme consisteix en la combinació de diverses modalitats com llançament de pes, salt d’alçada, salt de llargada, 60 m llisos i 60 m barres i carrera de 600 m, “la qual cosa fa que tinga especial dificultat i que puguem disfrutar d’una gran qualitat en els atletes”, ha destacat Orugo.