Les 9 rutes programades tindran lloc els dissabtes de juliol i agost

Després de l’èxit de la primera edició de l’estiu passat, la Regidoria d’Infància i Joventut ha tornat a programar per a este estiu rutes nocturnes a diversos paratges naturals de Petrer amb el títol “Edunatures en ruta”, entre les quals es troba el paratge de l’Arenal de l’Almorxó, on s’ha presentat este matí la iniciativa.

Es tracta de nou eixides nocturnes mediambientals en família que tindran lloc tots els dissabtes de juliol i agost i a través de les quals “pretenem oferir una alternativa d’oci diferent per a les nits d’estiu, tant per a jóvens com per a famílies amb fills xicotets”, ha destacat l’edil, Alejandro Ruiz.

Estes rutes partiran cada dissabte a les 20.00 hores des de la porta de la Regidoria d’Infància i Joventut (carrer Ortega y Gasset, 26), i permeten als participants, de la mà de l’empresa Planeta Caracol, acostar-se fins alguns dels paratges naturals més coneguts de Petrer. En tots els casos, la dificultat és mitjana o baixa perquè puga participar el major nombre possible de gent. En concret, en cada ruta podran participar un total de 20 persones, que es dividiran en dos grups de 10 per a garantir les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries.

La primera ruta, amb destinació a Ferrussa i dificultat baixa, s’ha programat per al dissabte 3 de juliol. Li seguiran, durant el mes de juliol, rutes a altres paratges com l’Arenal, el Pantà, el Ginegre i Salinetes. Ja el mes d’agost, les rutes programades portaran als participants fins al Molí del Salt, el Campament de Caprala, el Figueralet i el Perrió.

La participació en esta activitat requerix inscripció prèvia a través del correu de la Regidoria d’Infància i Joventut juventud@petrer.es, on també es pot ampliar la informació, que també es pot fer en els telèfons 966950671 i 687 224 881. La inscripció per a cada ruta es tancarà el dijous previ a cadascuna d’elles, i es completaran els grups per rigorós ordre d’inscripció.

El regidor ha llançat una invitació a totes les veïnes i veïns de Petrer, però, sobretot, als jóvens, ja que “es tracta d’una bona alternativa d’oci educatiu i mediambiental, en la qual potenciem hàbits de vida saludable, així com espais de convivència intergeneracional”.

PROGRAMACIÓ DE JULIOL

3 de juliol – 20.15 a 22.45 hores – Petrer – Tornada a Ferrussa – A partir de 7 anys – BAIXA
10 de juliol – 20.15 a 23.15 hores – Petrer – Arenal – A partir de 7 anys – MITJANA
17 de juliol – 20.15 a 22.45 hores – Petrer – Pantà – A partir de 7 anys – BAIXA
24 de juliol – 20.15 a 22.45 hores – Petrer – Ginebre – Rambla – A partir de 7 anys – BAIXA
31 de juliol – 20.15 a 22.45 hores – Petrer – Salinetes – Ferrussa – A partir de 7 anys – BAIXA

PROGRAMACIÓ D’AGOST

7 d’agost – 20.15 a 23.45 hores – Petrer – Molí del Salt – A partir de 7 anys – MITJANA
14 d’agost – 20.15 a 23.45 hores – Petrer – Camp. Caprala – A partir de 7 anys – MITJANA
21 d’agost – 20.15 a 23.15 hores – Petrer – Figueralet – Rambla – A partir de 7 anys – MITJANA
28 d’agost – 20.15 a 24:15 hores – Petrer – Perrió – Rambla – A partir de 7 anys – MITJANA

El regidor ha llançat una invitació a tots els veïns i veïnes de Petrer, però, sobretot, als jóvens, ja que “es tracta d’una bona alternativa d’oci educatiu i mediambiental, en la qual potenciem hàbits de vida saludable, així com espais de convivència intergeneracional”.

WordPress Video Lightbox Plugin