Amb tal fi el carrer Sant Bartomeu canviarà de sentit per a facilitar l’accés a establiments comercials, servicis administratius i a la zona de l’Ajuntament.

Es tallarà l’accés al nucli urbà pel carrer José Perseguer.

Dilluns que ve 10 de gener està previst que s’amplien les obres de revitalització del centre urbà als carrers José Perseguer i Cánovas del Castillo, el que popularment es coneix com el Derrocat, al costat del carrer Gabriel Payá, on van començar fa ara just dos mesos. Una actuació que supera el milió d’euros d’inversió en total i que suposarà la remodelació i revaloració d’esta emblemàtica zona de la població.

A conseqüència d’esta segona fase de les obres, el carrer José Perseguer es tallarà al trànsit en la seua connexió amb Leopoldo Pardines. En el seu lloc i per a mantenir oberts al màxim els accessos a establiments comercials i administratius, així com a l’Ajuntament, canviarà mentre duren les obres el sentit de la circulació del carrer Sant Bartomeu, que serà de pujada en lloc de baixada com ara.

A més, també es podrà accedir a la zona del centre històric a través dels carrers de Leopoldo Pardines i els carrers Sant Vicent i Gabriel Brotons, per la plaça de Dalt o per la connexió del carrer l’Horta amb el carrer la Font pel lateral de l’església de Sant Bartomeu. De baixada es mantindrà el carrer Constitució.

Volem mantenir un circuit obert per la zona de l’Ajuntament, sempre que siga possible, mentres duren les obres”, ha indicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, que ha subratllat que “tots els comerços i altres serveis de la zona continuaran sent plenament accessibles”, recordant que s’han ampliat places d’aparcament en el Passeig de l’Esplanada i en el solar de Luvi, a més dels aparcaments públics i gratuïts del carrer l’Horta, el pont de Quatre Vents i les Escoles Nacionals Graduades. “Totes estes zones d’aparcament estan a dos o tres minuts com a màxim dels comerços, les vivendes, els serveis d’hostaleria, serveis administratius i de l’Ajuntament per la qual cosa la zona continua plenament accessible”, ha ressaltat Portillo.

L’edil ha explicat que a partir de divendres començarà a senyalitzar-se la nova reordenació de trànsit, si bé no entrarà en vigor fins al dilluns dia 10. El responsable d’Urbanisme també ha recordat que les obres en la plaça de Baix estan en suspens fins que finalitzen les excavacions arqueològiques i es reajuste el projecte.

WordPress Video Lightbox Plugin