Crida dels dos centres de salut de Petrer per a seguir les recomanacions sanitàries amb la finalitat d’evitar l’augment dels contagis

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Es tracta d’un missatge, sobretot, per a la població més jove, entre la qual s’ha detectat que un de cada quatre jóvens positius no està respectant la quarantena

Els responsables dels dos centres de salut de Petrer s’han unit per a llançar un missatge de responsabilitat als veïns i veïnes amb la finalitat d’evitar que el nombre de contagis continue augmentant.

Miguel Núñez, infermer del centre de salut Petrer II, ha demanat a la població “seguir les recomanacions que estem donant, com evitar tenir molts contactes socials”. El professional mèdic ha indicat que “estan augmentant molt els contagis en la zona pel fet que, sobretot, la gent jove està relaxant les mesures, ajuntant-se amb molta gent, pensant que per tenir una dosi de la vacuna ja són immunes”. Segons ha expressat, des dels centres de salut, han detectat que un de cada quatre jóvens no està fent correctament l’aïllament, per la qual cosa ha demanat que “per favor, no vos boteu la quarantena”.

Per part seua, Manuel Cano, coordinador del centre de salut Petrer I, al qual també ha acompanyat la coordinadora d’infermeria, M. José Flores, ha reforçat el missatge apuntant que “vull transmetre a les persones que estiguen passant la malaltia un missatge de responsabilitat, amb els seus familiars, amb els seus amics, amb els seus conciutadans, de tal manera que complim bé amb el confinament, amb totes les normes”.

Cano ha afegit que “d’esta manera, treballant junts, tot l’esforç que hem fet continuarà servint perquè, poquet a poc, això cada vegada es vaja allunyant més i la nostra vida vaja tornant a la normalitat. Ens hem d’ajudar entre tots per a superar això junts”.

Segons les dades de l’última actualització oferides per les autoritats sanitàries ahir dimarts 10 d’agost, la taxa d’incidència de Petrer se situa en 459 casos per cada 100.000 habitants.

Els telèfons de contacte dels centres de salut són el 966957260, en el cas de Petrer I; i 966957610, telèfon del Petrer II.