Les xarrades s’han programat per als los dies 25 i 30 de juny i 2 de juliol

Després que el passat 1 de juny entrarà en vigor la nova factura de la llum, amb canvis significatius per a les persones consumidores, la Regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Petrer ha organitzat diverses xarrades informatives perquè les persones que tinguen dubtes sobre la nova factura de la llum puguen resoldre tots els seus dubtes.

Les xarrades s’han programat per al pròxims divendres 25 de juny, dimecres 30 de juny i divendres 2 de juliol, en la parada 14-15 del Mercat de la Frontera, en horari de 10 a 12 h del matí.

L’edil de l’àrea, Mari García, ha indicat que “estes són les primeres xarrades que organitzarem en el Mercat, però la nostra intenció és continuar en els pròxims mesos amb estes xarrades informatives a peu de carrer per a acostar l’Oficina de Consum-OMIC als veïns i veïnes, facilitant-los tota la informació necessària i resolent els seus dubtes sobre temes del dia a dia que els preocupen”.

Cada xarrada, amb un aforament màxim de 10 persones per a complir amb les mesures sanitàries actuals, tindrà una duració aproximada de 40 minuts i seran impartides per personal tècnic de la mateixa regidoria.

Mª Luz Muñoz, tècnica de la regidoria, ha destacat que “durant la xarrada tractarem temes com en què consistixen les noves modificacions de la factura de la llum, de quina forma podem abaratir els nostres rebuts d’electricitat, si el nostre contracte és de mercat lliure o regulat, mesures d’estalvi que podem adoptar per a rebaixar els nostres consums i, si hi ha discrepància amb la companyia, com reclamar, entre altres detalls”.

La tècnica ha recomanant a les persones que estiguen interessades a assistir a les xarrades que s’emporten una de les seues factures elèctriques perquè puguen vore els conceptes que es tractaran en l’exposició.