Comerç estableix punts de recollida de compra als mercats ambulants de Petrer i reajusta els accessos

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La regidoria de Comerç i Mercats ha anunciat novetats en el funcionament dels mercats ambulants del carrer L’Horta i de la Frontera, després de la primera setmana de funcionament. L’edil de l’àrea, Mari Carmen García, ha indicat que “en aquesta primera setmana, amb una situació tan nova com excepcional, hem vist quines coses podem millorar i les implementarem a partir d’aquest dilluns”.

Una de les novetats importants són els punts de recollida de compra que evitaran haver de fer cua. “Pretenem d’aquesta forma que hi haja menys gent i que les compres es puguen agilitar extremant així les precaucions”, ha indicat l’edil.

Els punts de recollida són per a aquells clients que prèviament hagen fet la comanda per telèfon o whatsapp al venedor i, una vegada arriben al punt, se’ls entrega la bossa amb la compra. Al carrer L’Horta s’establiran dos punts: un, pròxim a l’entrada, per la zona del Mercat Central i un altre, a meitat del mercat ambulant, en la tanca perimetral, a l’altura del carrer País Valencià; mentre que, al mercat ambulant de la Frontera, se situarà un punt, coincidint amb l’eixida, pel carrer Filòleg Sanchis Guarner (pel pàrquing de la plaça) i un altre a l’altura de les escales que baixen al pàrquing, prop del supermercat DIA, per la zona de càrrega i descàrrega del mercat ambulant.

A més, la regidoria de Comerç ha reajustat els accessos. Així, al mercat ambulant del carrer L’Horta, s’estableix entrada i eixida per la zona del Mercat Central (Carrer Luis Chorro), i només eixida per l’altre extrem del carrer, pel Guirnei. En el cas del mercat ambulant de la Frontera, s’estableix un únic punt d’entrada i eixida pel carrer Camí Vell d’Elda, a través de la porxada del lateral del mercat; i només eixida pel carrer Filòleg Sanchis Guarner.

La regidora ha recordat que l’horari de venda al públic és de 08.00 a 13.30 hores en tots dos mercats ambulants, “no es podrà comprar abans, per qüestions de seguretat i aforament durant l’estat d’alarma, per la qual cosa, per a evitar cues innecessàries i aglomeracions, recomanem els veïns que intenten acudir de manera escalonada durant tot l’horari”.