Comencen les obres de millora del col·legi públic Reina Sofia amb una inversió de 417.000 € del Pla Edificant

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Els treballs van començar el passat 25 de juny i s’aprofitarà l’estiu per a no entorpir en la volta al col·le dels escolars

El passat 25 de juny va tindre lloc la firma de l’acta d’inici d’obres del col·legi Reina Sofia de Petrer amb un pressupost de 417.000 euros. Aquest matí, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i els regidors d’Urbanisme i Educació, Fernando Portillo i Sabina Sendra, han estat visitant el col·legi per a conéixer de primera mà l’estat i evolució de les obres. Durant tota la visita han estat acompanyats pel nou director del col·legi, Alfonso Lacasa, així com pels tècnics d’Urbanisme i personal d’obra.

Enguany l’Ajuntament de Petrer rebrà 1.374.065 euros del Pla Edificant per a la reforma en tres col·legis del municipi: Reina Sofia, La Foia i Rambla dels Molins, la qual cosa permetrà millorar les instal·lacions dels col·legis, espais fonamentals en la vida diària.

L’obra es durà a terme en el període vacacional per a entorpir el mínim possible el desenvolupament del curs escolar.

Es preveu que estiguen finalitzades abans que comence el nou curs escolar el mes de setembre. En concret, les obres que s’estan duent a terme consisteixen en la millora de tota la instal·lació elèctrica del col·legi i en la substitució completa de la fusteria metàl·lica de tot l’edifici amb la finalitat de millorar l’aïllament i l’estalvi energètic.

Des de la Regidoria d’Educació es treballa sempre braç a braç amb les direcció dels centres per a definir necessitats i prioritats.

Cal recordar que el Pla Edificant és el pla posat en marxa per la Generalitat Valenciana per a la construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana.