Comencen les obres d’adequació i renovació de diverses zones de jocs infantils de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les actuacions s’han previst als jardins Alcalde Vicente Maestre, la plaça Azorín i la plaça Sant Crispí

Des de 2015, l’Ajuntament de Petrer ha invertit prop de 400.000 euros en la renovació de jocs infantils

Aquesta setmana han començat les obres de millora a la zona de jocs infantils dels jardins Alcalde Vicente Maestre, actuació de renovació que també es portarà en les pròximes setmanes als jocs infantils de la plaça Azorín i de la plaça Sant Crispí.

Es tracta d’una actuació per a la qual la Regidoria de Servicis Generals ha destinat 30.000 euros amb càrrec a les inversions financerament sostenibles d’enguany i que, com ha explicat el regidor de Servicis Generals, “realitzem tenint en compte els informes realitzats per AIJU (Institut Tecnològic de Producte Infantil i Oci), el qual s’encarrega de realitzar els Certificats de Compliment de les diverses àrees infantils existents al municipi de Petrer”.

L’edil, que ha recordat que, sumant aquests 30.000 euros, “són quasi 400.000 euros els que hem invertit en renovació de jocs infantils des de 2015”, també ha volgut expressar que “som conscients que hi ha altres zones de jocs que no estan en les millors condicions i necessiten una reparació, però el cost és molt superior al pressupost disponible, pel que anirem actuant conforme vaja sent possible”.

En el cas de l’àrea infantil dels jardins Alcalde Vicente Maestre, que suposa l’actuació de major envergadura, es renovaran tots els jocs existents, incloent-hi, com a novetat, un balancí doble i un conjunt d’equilibri. A més, se substituirà íntegrament tant el paviment de cautxú com el terreny blanquinós amb productes d’un millor manteniment i durabilitat i complint amb les grossàries necessàries per a les altures de caiguda dels jocs instal·lats. La previsió és que les obres es prolonguen durant, aproximadament, un mes.

En el cas de les zones de jocs de la plaça Azorín i de la plaça Sant Crispí, les obres contemplen la substitució del paviment complet, actualment en mal estat a causa de l’existència de clevills. Atés que els jocs i la fusteria també estan en mal estat pel pas del temps, es procedirà a l’adequació d’aquests elements, mitjançant l’escatat, pintat i renovació de parts deteriorades.