Es tracta del primer any que la Regidoria d’Educació assumix la gestió de l’activitat de manera directa

Dilluns passat començà l’escola d’estiu municipal que organitza la Regidoria d’Educació de la mà de l’empresa Idella Sport, amb 570 places cobertes de les 600 oferides en total

Este matí, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i la regidora d’Educació, Sabina Sendra, acompanyades per Santiago Bellod, gerent de l’empresa Idella Sport, han visitat els col·legis Reina Sofia i Reis Catòlics, dos de les seus de l’escola d’estiu, per a comprovar de primera mà el desenvolupament de l’activitat que es desenvoluparà fins al pròxim 6 d’agost.

L’edil d’Educació ha recordat que “és la primera vegada que l’activitat s’organitza des de la regidoria, ja que en anys anteriors es realitzava per part de la FAPA amb una subvenció municipal”. També ha subratllat l’“èxit” que ha suposat, en tindre cobertes ja 570 de les 600 places oferides i, sobretot, “la satisfacció per poder oferir un servei de conciliació familiar per a l’estiu”.

L’alcaldessa de Petrer, a més de posar en valor el servei de conciliació familiar, ha destacat “la sensibilitat per part de la regidoria per a acollir, per primera vegada, edats més primerenques a l’escola d’estiu, a partir dels 2 anys, cosa que facilita molt a les famílies que puguen seguir amb la seua activitat professional”.

Alcaldessa i regidora han agraït el gran esforç del personal de la regidoria per a “tirar avant esta escola en un temps rècord” i el “compromís” de l’empresa Idella Sport per a “solucionar de manera àgil i ràpida els xicotets inconvenients que han pogut sorgir en l’arrancada de l’activitat”.

Per part seua, Santiago Bellod ha explicat que “després d’un curs tan complicat, el que volem és que els xiquets puguen gaudir d’unes merescudes vacances amb una proposta d’activitats orientades a la diversió, on es combinen activitats a l’aire lliure amb altres activitats i tallers que es realitzen dintre de les aules dels centres”. A més de les activitats diàries, també hi haurà altres extraordinàries com la festa de l’aigua cada divendres, una acampada per als més majors en cada quinzena o una festa final de tancament de quinzena, entre altres, com manualitats.

Les famílies interessades en alguna de les 30 places disponibles poden posar-se en contacte amb l’empresa Idella Sport, a través del telèfon: 722 754 792.

WordPress Video Lightbox Plugin