Capet organitza la segona edició de la carrera solidària que discorre entre Petrer i Elda i que enguany tindrà l’al·licient de ser nocturna

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Se celebrarà dissabte que ve, 26 d’octubre, i ja hi ha quasi 400 inscrits entre adults i xiquets.

Per segon any consecutiu les poblacions de Petrer i Elda s’uneixen en una carrera solidària que organitza el Club Atletisme Petrer Capet i que enguany discorrerà per un traçat urbà d’uns cinc quilòmetres.

La prova té l’al·licient que, per l’hora d’eixida, les set i mitja de la vesprada, serà nocturna, el que la converteix en l’única d’aquestes característiques en totes dues poblacions. La recaptació es destinarà als col·lectius Sense Barreres i Funredis.

La vicepresenta del club, María José Orugo, ha presentat hui aquesta carrera que porta per nom “Quilòmetre a quilòmetre solidari”, i que eixirà des del Parc 9 d’Octubre, per a passar per llocs emblemàtics com l’ermita de Sant Bonifaci i l’església de Sant Bartomeu, completant un traçat urbà fins a arribar a la plaça Castelar, on estarà la meta. Per als més xicotets hi haurà carreres curtes al parc de Petrer. La vicepresidenta ha assenyalat que “l’any passat ja la vam voler fer nocturna perquè a penes hi ha carreres d’aquest tipus a la comarca i en aquesta ocasió, amb el canvi de data, serà possible”, i ha agraït als dos ajuntaments la seua implicació i l’operatiu que posen en marxa perquè es puga celebrar.

Al costat d’Orugo, han estat en la presentació els regidors de Petrer i Elda, Patricia Martínez i Fernando Gómez, que han animat els veïns a inscriure’s per a fer gran aquesta prova i contribuir de manera solidària amb la causa. La participació és gratuïta per als xiquets i 8 euros per als majors i, per a aquells que no puguen córrer, també s’ha establit el dorsal zero amb el qual poden fer la seua aportació solidària a aquesta causa.

Els interessats a inscriure’s ho poden fer en la web asuspuestos.com. El primer corredor masculí i la primera corredora dona a passar per meta volant tindran una sabatilles esportives de regal, i els guanyadors tindran trofeu.

El president de Sense Barreres Mauro Rosati s’ha congratulat que “els dos ajuntaments s’hagen posat d’acord per a col·laborar amb aquest esdeveniment esportiu que a més és solidari”.